Rubber base Vitamins – Milky

Rubber base Vitamins – Milky

10,80

Počisti
Primerjaj
Šifra: 5903 Kategoriji: ,

Opis

Styling se začne z osnovo – očitno je, da je izdelek, ki noht neposredno poveže s stylingom, zelo pomemben. Modena Nails se je odločila svojo osnovno ponudbo razširiti z osnovnimi vitamini iz gume. Rubber Base je kavčukova podlaga, z nekoliko gostejšo konsistenco, zahvaljujoč kateri ne zateka v obnohtno kožico, omogoča gradnjo vrha, omogoča izenačevanje, nabiranje in celo nežno podaljšanje naravnih nohtov. Kot nalašč za delo z bazo omogoča hitro in enostavno oblikovanje.
Poleg tega so vitamini Rubber Base obogateni z vlakninami, zaradi česar so elastični in trdi, njihova uporaba pa je odlična tudi za manikuro z gelom. Rubber base Vitamins so na voljo v štirih barvah: Mousse Rose, Milky Dust, Coco Cream in Ivory Story – vsi so odlični tudi kot 2-v-1, saj so prekriti le z Top gelom , dovolj lepi, elegantni in prefinjeni.

Milky Dust: mlečno bela, polna mikro delcev bo tudi odlična podlaga za svetle ali neon barve (brez potrebe po belem premazu za beli hibridni lak)

Za tiste, ki iz različnih razlogov ne želite narediti stylinga z gelom – vitamini Rubber Base se bodo izkazali za nenadomestljiv izdelek!

Dodatne informacije

Količina

15ml, 7,3ml

X