KATERA KANA ZA BARVANJE OBRVI?

Henna je naravno barvilo, ki je ženske prevzelo že od antičnih časov. Prej so ga uporabljali predvsem v vzhodnih in afriških državah, saj tam raste zakonsonija, rastlina, ki je osnova za kano. Ta izdelek so prepoznali veliko kasneje, vendar iz leta v leto kana ne zmanjšuje vodilnega položaja kot univerzalni in poceni kozmetični izdelek. Sodobna kozmetologija ga je izboljšala in se najbolj aktivno uporablja pri barvanju obrvi.

Kakšna kana je?

Na trgu je veliko kozmetičnih izdelkov, imenovanih kana. Lahko je brezbarven, barvan, pudrast in kremast, zasnovan za različne postopke. Kana ne barva le obrvi, temveč tudi lase, naredi utrjevalne maske in se uporablja tudi pri zdravljenju kožnih bolezni. Z njeno pomočjo se izvaja biotauage (mehendi). Kot lahko vidimo, je področje uporabe dovolj široko, vendar je za doseganje najboljšega rezultata in iz varnostnih razlogov bolje izbrati izdelek za predvideni namen in uporabo v skladu z navodili.

 

Henna CC BROW

 

Na srečo danes lepotna industrija ponuja profesionalne izdelke, ki temeljijo na kano, za umetnike, ki uporabljajo čelo. Tudi, če niste strokovnjak, vendar želite popraviti in barvati obrvi, je bolje, da se ustavite pri posebni kozmetiki. To vam zagotavlja barvni rezultat in udobje postopka.

Profesionalno kano odlikuje bogata barvna paleta, na primer v premium liniji CC BROW kano 12 odtenkov lahko izberete celo topel ali hladen podton.
Posebna kozmetika za obrvi se prodaja v priročni obliki: v posebnih kovinskih kozarcih, steklenicah ali metaliziranih vrečkah.
Brušenje profesionalne kane za obrvi in ​​trepalnice je veliko bolj fino kot kane iz supermarketa. To zagotavlja natančnejši nanos mase na lase in kožo, barva pa bolje prodre v globino las.
Profesionalni izdelki imajo dodatne lastnosti, na primer v liniji CC BROW, kana za barvanje las, pritrjena je samo v laseh, brez barvanja kože spodaj. Je zelo priročen za samostojno uporabo, saj je s tem izdelkom nemogoče pokvariti obliko obrvi.
Proizvajalci profesionalne kozmetike cenijo svoj ugled in imajo posebne zahteve glede kakovosti in varnosti izdelkov, zato ste z njeno uporabo lahko prepričani, da ni alergijskih reakcij in stranskih učinkov.

In še eno pomembno dejstvo – za doseganje popolnega rezultata niansiranja obrvi samo kana ni dovolj. Za popolno obliko so potrebni pomožni izdelki, kot so pilingi, šamponi in brow-paste. Vsi ti izdelki so na voljo pri specializiranih blagovnih znamkah, kot je CC BROW.

 

Vir: Lucas cosmetics

X