PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Kakšna je razlika med klasičnimi in volumenskim podaljševanjem trepalnic?

Podaljševanje trepalnic je odličen način, da poudarite svoje oči, brez vsakodnevnega nanosa maskare.

 

Glede na to, da pri strankah opazimo različne dolžine in gostoto trepalnic, obstajata dve vrsti podaljševanja trepalnic, med katerima lahko izbiramo. To je klasično podaljševanje trepalnic s tehniko 1:1 in volumensko podaljševanje trepalnic.

Klasično podaljševanje trepalnic s tehniko 1:1 daje trepalnicam bolj naraven videz oziroma videz maskare. Pri postopku podaljševanja na vsako naravno trepalnico nalepimo eno umetno trepalnico, kar pripomore k tem, da trepalnice izgledajo daljše in temnejše. To tehniko priporočamo za stranke, ki imajo krajše in svetlejše trepalnice, ki si želijo daljše in temnejše trepalnice.

Z volumensko podaljšanimi trepalnicami ustvarimo videz gostih in daljših trepalnic. Stilist-ka ročno izdela šopek trepalnic, ki vsebujejo 2 do 6 zelo tankih umetnih trepalnic in ga prilepi na eno naravno trepalnico.

Volumenski šopek doda gostoto, ki je pri klasičnem podaljševanju trepalnic ne moremo doseči. Ta tehnika je idealna za različne stranke vključno tiste, ki imajo naravno tanke, kratke ali redke trepalnice saj ustvarijo ¨mostiček¨ nad manjkajočimi trepalnicami oziroma efekt, da so trepalnice goste tudi kadar so redke.

X